Om oss

Bling Your Horse startade sommaren 2014. Företaget startades upp då intresset för hästar, snygga häst/ryttarprodukter samt köp- och sälj blev allt större. Väldigt många kände igen oss på den privata köp/säljmarknaden och på den vägen är det.

Vi är ett företag som riktat in sig på att sälja snygga, -färgstarka, -kvalitetsprodukter med -bling-bling. Det ska vara varor som sticker ut i mängden, varor som syns och varor som många vill ha och pratar om.
Vårt företag riktar först och främst in oss på produkter till Islandshästen och dess Ryttare. Våra storlekar är mestadels i stl: Cob/Island på träns & grimmor, Bett i stl: 10,5cm &11,5cm, Boots i stl: S & M, Schabrak i stl: Full/Dressyr, Täcken i stl: 125 &135, Sadelgjordar i 35cm, 40cm & 45cm, Longerutrustning – Gjord i stl: Cob/liten full/stor ponny.

Alla våra varor skickas med Schenker eller Posten från vårt lager i Upplands Väsby där det även går bra att hämta varorna. I dagsläget har vi endast webbutik men kommer att ha försäljning i samband med tävlingar, evenemang, mässor mm. Så småningom kommer en del häst- och ryttarutrustning tillverkas och säljas på vår hemsida.

Vi vill helt enkelt vara med och inspirera, sponsra och synas bland folket och allt runtomkring Islandshästen. Självklart så går det bra att handla våra produkter om du har annan hästras. 
Alla är varmt välkomna!

* Våra bästa stamkunder har alltid 20% rabatt på hela köpet hos oss. Obs, gäller ej redan nedsatta varor eller andra erbjudanden. *

(Vi vill gärna höra vad Ni kunder tycker, förslag på förbättringar, tips, varor mm. Maila oss gärna).

/ Bling Your Horse