Beställningsinformation

Frakt & Leveranssätt:
Kunden betalar alltid frakten på ca 69kr. Vid billigare/dyrare frakt uppges det vid beställningen. Det går även bra att hämta varorna i Upplands Väsby där vi har vårt lager. Eller möta upp oss på annan gemensamt bestämd plats. Fraktfritt vid beställning över 1500kr.

Beställningar & Prissättning:
Då företaget är nytt och allt inte riktigt kommit igång så görs alla beställningar via mail till: info@blingyourhorse.se eller via vår sida på Facebook https://www.facebook.com/blingyourhorse, skicka då ett meddelande. Alla priser som uppges på hemsidan och Facebook är inkl. moms. Frakt tillkommer på ditt köp.

Betalning:
När Du lagt din order och varit i kontakt med oss sker betalningen till vårt Bg. 578-3329. Märk betalningen med ditt för och efternamn. När pengarna syns på kontot (vilket kan ta nån dag) skickas dina varor snarast möjligt. Kvitto på köpet finns med i paketet.
Det går även att betala via Swish (kontakta oss för nummer).

* Våra bästa stamkunder har alltid 20% rabatt på hela köpet hos oss. Obs, gäller EJ redan nedsatta varor eller andra erbjudanden. *

Kampanjer & Rea:
Det kommer med jämna mellanrum att bli kampanjer och Rea av olika slag. Under denna flik ser ni vad som reas just nu. Alla kampanjer har ett tydligt start och stoppdatum då de börjar och slutar. Erbjudanden/Kampanjer/Rea gäller till angivet datum eller så långt lagret räcker. Det kommer även att dyka upp erbjudanden på Facebook så missa inte det.

Fel på vara/Returer & Byten:
Kontakta oss på info@blingyourhorse.se så reder vi ut allt. Våra kunder har alltid fri returrätt och öppet köp i 14 dagar under förutsättning att varan är i nyskick.
Öppet köp gäller EJ Rea-varor och begagnade produkter. Kontakta oss om det är ngt så försöker vi lösa ev. problem/fel. Vi är rädda om våra kunder.